STORYN BAKOM WEST COAST TABLES

Träbord och bänkar byggda med kärlek av Christian på gården i Stenungsund.

PASSION FÖR NATURMATERIAL

Idéen väcktes när vi precis flyttat till vår gård, skulle ha inflyttningsmiddag och själva behövde ett matbord. Vi sökte med ljus och lykta men hittade inte något som vi riktigt gillade då de flesta borden kändes fabriksgjorda och ostabila.

Jag bestämde mig för att gå ut i verkstan och göra ett eget. Jag använde mig av de material som fanns och byggde mitt första bord. Väl på inflyttningsmiddagen fick jag frågan om var jag köpt bordet - jag förklarade då att jag byggt det själv och snabbt fick jag in flera förfrågningar om specialbyggda bord.

Än idag byggs borden för hand i verkstan här på gården i Stenungsund. Jag bygger varje bord omsorgsfullt och med stor passion. Jag utvecklar ständigt mitt sortiment för att nå det du som kund söker. Materialval och design är stilren och andas skandinavisk industriell känsla.

HÅLLBART OCH STARKT

Borden byggs med planhyvlad limträ från svensk norrlandsgran. Kvistar och befintliga märken bevaras och på så vis blir varje bord unikt och ger en härlig känsla av liv i ert hem. Underredet består av kallvalsat stål som vi själva designat och tillverkas av en samarbetspartner. Benen väger ca 13 kg styck och det finns justerbara fötter. Möjlighet finns att få i valfri färg. Kombination med limträ och robusta ben gör våra bord till dom stabilaste och robustaste på marknaden.

Beställ ditt handgjorda bord idag. Har du frågor? Vi finns här för att svara på dom.